Signaal Reclame - Goede kwaliteit

Professioneel borduurwerk

Kwaliteit vinden we bij Signaal Reclame erg belangrijk. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit zodat het borduurwerk op jouw kledingstukken lang mee gaat en mooi blijft. Wij bieden verschillende borduurtechnieken, passend bij het product en gewenste resultaat. Signaal Reclame is professioneel in borduurwerk.

Signaal Bedrijfskleding - Custom ontwerp

GRATIS ONTWERPSERVICE

Een gratis ontwerp voor alle kledingstukken, bij Signaal Reclame maken we geen uitzonderingen. Bespreek je wensen en ideeën met onze grafisch vormgever, lever de benodigde bestanden aan en ontvang helemaal gratis een creatief en passend ontwerp voor jouw kledingstukken. Een unieke service als het gaat om kledingbedrukking.

Signaal Bedrijfskleding - Custom ontwerp

Borduurproef of passessie

Ben je niet helemaal zeker of het borduurwerk is wat je zoekt? Bang dat de maat toch niet helemaal klopt? Of wil je gewoon zeker weten dat alles naar wens is? Bij Signaal Reclame zijn borduurproeven en passessies geen uitzondering op de regel. In goed overleg verzorgen wij beide diensten als aanvulling op onze professionele en complete service.

Kleding borduren met jouw ontwerp

Signaal Reclame heeft een borduurservice om jouw ontwerp te borduren

Signaal Bedrijfskleding - Borduren

Kleding borduren met de borduurservice van Signaal Reclame

Signaal Reclame verzorgd het borduren van jouw kledingstukken of ander textiel. Wij verzorgen de opmaak en het ontwerp, laten een professionele borduurkaart maken bij de borduurstudio en geven eerlijk en open advies over de toe te passen borduurtechniek.

Signaal Reclame borduurt helaas niet in eigen huis, maar heeft een goede samenwerking met een borduurstudio. 

Alles wat je moet weten over onze borduurservice

Keuze uit borduurtechniek

  • Verschillende borduurtechnieken mogelijk
  • Goed advies voor het beste resultaat
  • Borduurkaart wordt op maat gemaakt

Op verschillende materialen

  • Geschikt voor verschillende textiel soorten
  • Wij borduren meer dan alleen kleding
  • Altijd open en eerlijk advies

Gratis een ontwerp op maat

  • Gratis ontwerp bij ieder pakket inbegrepen
  • Eenmalige kosten voor een borduurkaart
  • Jouw wens, ons creatieve ontwerp

kleding borduren bij signaal reclame

Alle kennis is bij ons aanwezig voor het leveren van professioneel borduurwerk

Kleding borduren

Signaal Reclame is een professional in het borduren van kleding. Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren die mogelijk is. Wij gebruiken borduur-garen van uitsluitend A-merken, werken met moderne machines en verzorgen een professioneel en vernieuwend ontwerp voor het borduurwerk op jouw kleding. Kennis van materialen voor borduurwerk op kleding is bij ons aanwezig, maar ook denken wij mee in de mogelijkheden voor het plaatsen van logo’s en teksten op kledingstukken. Wij helpen je graag verder met het borduren van jouw kledingstukken, maak snel kennis met de professionals van Signaal Reclame.

professionele Borduurstudio

Al ons borduurwerk wordt uitgevoerd in een professionele borduurstudio. Daar zijn alle machines en middelen aanwezig voor het leveren van hoge kwaliteit borduurwerk. Daarbij hebben wij een eigen grafisch ontwerp afdeling waar professionele ontwerpen uitgewerkt en ontwikkeld worden, zodat jij een passend borduurwerk op je kleding kunt verwachten. Ook hebben wij een eigen showroom om kleding te passen, vergelijken en om voorbeelden van borduurwerk te laten zien. Signaal Reclame is een professionele partner voor het borduren van kleding. 

Eigen kleding borduren

Heb je zelf kledingstukken aangeschaft en wil je deze laten borduren door de specialist? Bij Signaal Reclame is dit geen probleem en helpen we je graag verder om je eigen kledingstukken te laten borduren. Het enigste dat je hoeft te doen is een afspraak maken zodat we de kledingstukken kunnen bekijken, het ontwerp voor de borduurwerk kunnen overleggen en alles met elkaar af kunnen spreken. We zullen ons advies geven over de geschiktheid van de stof voor borduurwerk, of bieden een passend alternatief aan. Neem contact op met onze kledingspecialist.

Hoe werkt kleding borduren

Het borduren van kleding is een proces waarbij verschillende machines en technieken gebruikt worden. Wij werken altijd vanuit een digitaal ontwerp voor het borduurwerk op ieder kledingstuk. Deze bestanden moeten gereed gemaakt worden voor productie zodat dit eruit komt te zien als we op de computer hebben laten zien. Dit noemen we het opstellen van een borduurkaart, deze is nodig om de borduurmachines aan te sturen. Eventueel wordt er een borduurproef gemaakt om te kijken of alles naar wens is. Als dit klaar is kunnen de machines aan het werk; kledingstukken worden ingespannen en logos of teksten worden op de kleding geborduurd. Zo werkt het borduren van kleding!