Signaal Reclame - Goede kwaliteit

Professionele bedrukking

Kwaliteit vinden we bij Signaal Reclame erg belangrijk. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de beste kwaliteit zodat de bedrukking van jouw kledingstukken lang mee gaat en goed blijft zitten. Ook hebben wij verschillende materialen voor op verschillende textielsoorten. Signaal Reclame is professioneel in kledingbedrukking.

Signaal Bedrijfskleding - Custom ontwerp

GRATIS ONTWERPSERVICE

Een gratis ontwerp voor alle kledingstukken, bij Signaal Reclame maken we geen uitzonderingen. Bespreek je wensen en ideeën met onze grafisch vormgever, lever de benodigde bestanden aan en ontvang helemaal gratis een creatief en passend ontwerp voor jouw kledingstukken. Een unieke service als het gaat om kledingbedrukking.

Signaal Reclame - Proefdruk en passen

Proefdruk en passessies

Ben je niet helemaal zeker of de bedrukking is wat je zoekt? Bang dat de maat toch niet helemaal klopt? Of wil je gewoon zeker weten dat alles naar wens is? Bij Signaal Reclame zijn proefdrukken en passessies geen uitzondering op de regel. In goed overleg verzorgen wij beide diensten als aanvulling op onze professionele en complete service.

Hoge kwaliteit bedrukking

Gratis en professioneel ontwerp

Full colour bedrukking mogelijk

Snelle en flexibele levering

Vaste prijzen voor het bedrukken van kleding

WIJ BEDRUKKEN KLEDING MET STANDAARD PAKKETTEN, GEEN VERRASSINGEN MAAR ALTIJD EEN VASTE BASISPRIJS

Klein

Signaal Reclame - Pakket Klein 1000px

Ons instap pakket voor het bedrukken van jouw kledingstukken is het ‘pakket klein’. Maak een keuze uit de bedrukking van een logo of tekst op de mouw of borst van jouw kledingstuk en kom professioneel voor de dag. Een eenvoudig en goed betaalbaar pakket.

✔ Logo of tekst op de borst

✔ 1 kleur flexfolie

✔ full colour print flexfolie

* Kleine aanpassingen en wijzigingen mogelijk

€6,50 ex btw p/s 

Normaal

Signaal Reclame - Pakket Normaal 1000px

De meest gekozen en de meest voorkomende vorm van kledingbedrukking is ‘pakket normaal’. Wij zorgen voor professionele en opvallende bedrukking op de rug en borst of mouw van jouw kledingstukken. Een nette en complete uitstraling.

✔ Logo of tekst op de borst en rug

✔ 1 kleur flexfolie

✔ full colour print flexfolie

* Kleine aanpassingen en wijzigingen mogelijk

€16,50 ex btw p/s 

Groot

Signaal Reclame - Pakket Groot 1000px

Voor wie net wat meer uit wil stralen, meerdere logo’s wil presenteren of het plaatje helemaal compleet wil maken hebben wij ‘pakket groot’ samengesteld. Dit pakket biedt de ruimte voor een passende bedrukking op de rug, mouw en borst van de kledingstukken.

✔ Logo of tekst op de borst, rug en mouw

✔ 1 kleur flexfolie

✔ full colour print flexfolie

* Kleine aanpassingen en wijzigingen mogelijk

€21,25 ex btw p/s 

Custom

Signaal Reclame - Pakket Custom 1000px

Ben je op zoek naar unieke bedrukking van je kledingstukken, uitgebreid of juist subtiel? Met ons ‘pakket custom’ bieden wij maatwerk bedrukking aan. Samen bespreken we de wensen en ideeën , aan de hand daarvan komen wij met een passend ontwerp- en prijsvoorstel.

✔ Ontwerp en bedrukking in overleg

✔ 1 kleur flexfolie

✔ full colour print flexfolie

* Bedrukking volledig gepersonaliseerd

Prijs op aanvraag 

Op al onze pakketten bieden wij staffelkortingen aan. De weergegeven prijzen zijn voor afname van 0 tot 10 stuks. Prijzen voor afname in grotere oplages op aanvraag.

ALles wat je moet weten over kleding bedrukking

keuze uit Soorten bedrukking

  • Full Colour bedrukking
  • Flexfolie bedrukking in diverse kleuren
  • Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit

op verschillende materialen 

  • Geschikt voor verschillende textiel soorten
  • Wij bedrukken meer dan alleen kleding
  • Altijd open en eerlijk advies 

gratis een Ontwerp op maat

  • Gratis ontwerp bij ieder pakket inbegrepen
  • Wij denken mee in de mogelijkheden
  • Jouw wens, ons creatieve ontwerp

professioneel in kleding bedrukken

Laat je kleding bedrukken door de professionals van Signaal Reclame

Kleding bedrukken

Signaal Reclame is een professional in kleding bedrukken. Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te leveren die mogelijk is. Wij gebruiken textielfolies van uitsluitend A-merken, werken met moderne machines en verzorgen een professioneel en vernieuwend ontwerp voor de bedrukking van jouw kleding. Kennis van folies en materialen voor kleding bedrukken zijn bij ons aanwezig, maar ook denken wij mee in de mogelijkheden voor het plaatsen van logo’s en teksten op kledingstukken. Wij helpen je graag verder met het bedrukken van jouw kledingstukken, maak snel kennis met de professionals van Signaal Reclame.

Alles in eigen huis

Alles wat met kleding bedrukken te maken heeft gebeurt bij ons in eigen huis. Wij hebben een eigen machinepark voor het maken en bewerken van kledinglogo’s en teksten. Daarnaast hebben wij een eigen grafisch ontwerp afdeling waar professionele ontwerpen uitgewerkt en ontwikkeld worden, zodat jij een passende bedrukking op je kleding kunt verwachten. Ook hebben wij een eigen showroom om kleding te passen, vergelijken en om voorbeelden van bedrukkingen te laten zien. Signaal Reclame is een totaalleverancier voor kleding bedrukken. 

eigen kleding laten bedrukken

Heb je zelf kledingstukken aangeschaft en wil je deze laten bedrukken door de specialist? Bij Signaal Reclame is dit geen probleem en helpen we je graag verder om je eigen kledingstukken te laten bedrukken. Het enigste dat je hoeft te doen is een afspraak maken zodat we de kledingstukken kunnen bekijken, het ontwerp voor de bedrukking kunnen overleggen en alles met elkaar af kunnen spreken. Ook voor het bedrukken van eigen kledingstukken maken wij gebruik van onze standaard bedrukking pakketten.

Hoe werkt kleding bedrukken

Het bedrukken van kleding is een proces waarbij meerder machines en technieken gebruikt worden. Wij werken altijd vanuit een digitaal ontwerp voor de bedrukking van ieder kledingstuk. Deze bestanden moeten gereed gemaakt worden voor productie zodat dit eruit komt te zien als we op de computer hebben laten zien. Als dit klaar is kunnen de machines aan het werk; logos/teksten printen en snijden. Na het printen en snijden worden de logo’s verder afgewerkt en klaar gemaakt voor de bedrukking op het kledingstuk. Het bedrukken gebeurt onder een hittepers, deze wordt verwarmd tot wel 140ºC en perst het logo met een grote kracht op de kleding waardoor de lijm in de vezels van het textiel gaat zitten en goed hecht. Zo werkt het bedrukken van kleding!