Signaal Reclame - Kleding showroom

KOM NAAR ONZE SHOWROOM MET WERKKLEDING EN BEDRIJFSKLEDING

In de showroom van Signaal Reclame kun je kleding bekijken, kleding passen en vragen om advies
Signaal Bedrijfskleding - Kleding bekijken

Kleding bekijken

In de kleding showroom van Signaal Reclame vindt je de meest verkochte kledingstukken van onze topmerken. Bij ons kun je kledingstukken bekijken en vergelijken, maar ook kun je er kleding passen en ontvang je advies van onze specialist. Wil je een bezoek brengen aan onze kleding showroom? Maak dan een afspraak met onze kleding specialist. 

Signaal Bedrijfskleding - Custom ontwerp

Gratis ontwerp

Een gratis ontwerp voor alle kledingstukken, bij Signaal Reclame maken we geen uitzonderingen. Bespreek je wensen en ideeën met onze grafisch vormgever, lever de benodigde bestanden aan en ontvang helemaal gratis een creatief en passend ontwerp voor jouw kledingstukken. Een unieke service als het gaat om kleding bedrukking.

Signaal Bedrijfskleding - Custom ontwerp

Kleding passen

Kleding passen kan bij Signaal Reclame alleen op afspraak. In onze kleding showroom vindt je de meest verkochte producten van onze topmerken. heb je specifieke wensen? Check dan van te voren of het kledingstuk bij ons aanwezig is om te passen. Dit doe je door contact op te nemen met onze kledingspecialist.

BEKENDE merken in onze Showroom

Een compleet assortiment werkkleding samengesteld uit verschillende bekende merken
Signaal Bedrijfskleding - Tricorp
Signaal Bedrijfskleding - FHB
Signaal Bedrijfskleding - Clique
Signaal Bedrijfskleding - Gildan
Signaal Bedrijfskleding - Craft
Signaal Bedrijfskleding - Mascot
Signaal Bedrijfskleding - Ballyclare
Signaal Bedrijfskleding - Haen
Signaal Bedrijfskleding - Santino
Signaal Bedrijfskleding - Snickers
Signaal Bedrijfskleding - B&C
Signaal Bedrijfskleding - Fruit of the Loom

EEN COMPLETE SHOWROOM MET WERKKLEDING EN BEDRIJFSKLEDING

Wij hebben een eigen showroom met werk- en bedrijfskleding voor verschillende branches

Showroom met bedrijfskleding

Wij hebben een eigen showroom waar je werkkleding en bedrijfskleding kunt bekijken, passen en vergelijken. Wij hebben werkkleding voor veel verschillende branches en bedrijfstakken. In onze kleding showroom vind je kleding van Tricorp, Santino, FHB, Clique, Gildan, Ballyclare, Craft en nog veel meer. Wil je kleding komen passen, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze werkkleding showroom. Tijdens een bezoek aan onze showroom wordt je altijd geholpen door onze kledingspecialist voor eerlijk en goed advies over de juiste werk- en bedrijfskleding. Signaal Reclame biedt een complete service met een professionele showroom met werkkleding en bedrijfskleding.  

KLEDINGSTUKKEN PASSEN IN ONZE SHOWROOM

In onze showroom is het mogelijk om kledingstukken te passen en bekijken. Maten checken of controleren, kwaliteit vergelijken of pasvorm ervaren, iedereen heeft een eigen reden voor een bezoek aan onze showroom. Onze showroom bezoeken kan alleen op afspraak en op de genoemde openingstijden, uitzonderingen daargelaten. Maak snel een afspraak om kledingstukken te passen en bekijken in onze showroom.

BEKIJK ONS GEVARIEERDE KLEDING PORTFOLIO

Bekijk ons gevarieerde portfolio en doe inspiratie op voor de bedrukking van jouw kledingstukken